top of page
new arrivals

NYTT I VÅRT SORTIMENT

"Vi gör det lätt att dricka gott"

vinflaskor

OM OSS

Rewine grundades år 2002. År 2010 tog Joakim Perani över som ensam ägare men fr.o.m. 2024 är det nu två personer som driver företaget.


I en traditionstyngd och ibland lite konservativ bransch står Rewine för något nytt, man var först ut med att lansera det som i dagligt tal kallas Rockviner och presenterade 2011 ett exklusivt samarbete med Live Nation och gruppen KISS.


Rewine har viner representerade i allt från det lite lägre prisklasserna till det mer exklusiva. Våra producenter är spridda över hela världen och vi letar ständigt efter de nya stjärnskotten. Företaget har som mål och inriktning att bara sälja produkter som vi själva tycker om att dricka och detta är något som vi har lyckats hålla. Ambitionen är att det ska fortsätta att vara så.

gallery012.jpg

VI SOM DRIVER FÖRETAGET

Rewine drivs idag av Joakim Perani och Stellan Lagerstedt som båda två började sina karriärer i vinbranschen på Systembolaget. Tillsammans har de över 60-års erfarenhet av handel med öl, vin och sprit via företag som Berntson/Berntson Wines & Spirits, Bibendum, Pernod Ricard, Edström Trading/Chris Wine och Enomatic.

Drivkraften för båda är passionen för mat och dryck men lika mycket som de gillar det klassiska så ligger spänningen i de nya koncepten och trenderna.

bottom of page