Åldersupplysning

Barone Montalto

Barone Montalto startades 2000 i Santa Ninfa på Sicilien, i provinsen Trapani. Ett stort fokus för oss genast distinktion: vet ett land stark och rik genom viner omisskännlig äkthet. Passionen för jorden har flyttat här projektet så svårt som det är ambitiöst. Detta gav upphov till viner med ett varumärke Montalto. Innovativ, unga och varje dag gör sig till känna för en bredare publik av konsumenter.

Eftersom Barone Montalto vuxit. De växte vingårdarna, med avseende på den sicilianska territorium, ökade tillfredsställelsen av dem som fortsätter att välja oss och så har också ökat vår tillfredsställelse som är lika med vårt engagemang.
Bara så att vi kunde passera alltid nya mål, känd gör för att fler människor sicilianska viner från den stora traditionen.  

Federica, vinmakare från 4 år Barone Montalto. Efter erfarenheterna i Kalifornien södra halvklotet och nu är det upp till Sicilien, det land där det är Barone Montalto. Fascinerad av detta land, till arbetskraft ger kroppen och själen av våra viner med entusiasm. I nära samarbete med gruppen av vänner och kollegor, är vi alltid redo att ta in nya produkter runt om i världen, vilket återspeglar territoriet.

Tradition och innovation. Det är ett av våra huvudmål. Föda en sicilianska vin från soulen men modern tolkning. Detta blev möjligt genom mötet mellan jorden och traditionella sicilianska vin med en grupp unga och tätt arbete med stor innovation och banbrytande verktyg har skapat ett ambitiöst projekt: att vinerna Montalto. Soul traditionella och innovativa anda, här är hur gjorde en siciliansk historia av framgång.